Affärsresor

Världen krymper och affärsresorna är ett naturligt inslag i det dagliga umgänget företag emellan. Men det är arbetsamt att resa i tjänsten. Det vet alla som har provat på det. Därför ska en affärsresa vara så tidseffektiv som möjligt, vara bekväm och helst inte “kosta skjortan”.

Det här känner vi till på Reseproffsen. Vi påstår också att vi i grunden kan resebranschen. Vår långa erfarenhet i resebyråbranschen och val av samarbetspartner ger oss framför allt stora inköpsfördelar.

Vi arbetar med flyglösningar med flyg knutna till IATA. IATA är flygbolagens internationella samarbetsorganisation. Vi är ditt “ombud” när vi bokar hos världens alla flygbolag. Vi är naturligtvis medlemmar i Svenska Resebyråföreningen SRF, och det ger våra kunder trygghet.

Vi kan ta hand om hela resan – från det att du lämnar hemmet till dess att du kommer hem igen. Buss, flyg, hyrbil, hotell – allt ordnar vi. Det innebär att du dessutom får bra kontroll över reseutgifterna.

I grunden handlar affärsresande om förtroende. Antalet företag, som anlitar oss ökar stadigt. Det tackar vi för och tar som ett tecken på att vi är på rätt väg.
Låt oss vara din Travel manager!

Vill du ha vår hjälp med ditt resande eller bara veta mer?
Kontakta oss!

Enköping:             0171-41 50 45
Öppettider:            mån-fre 08-17  (telefonöppet , besök enligt överenskommelse )           
Journummer affärsresor: 070-5151824

Eller maila till: affarsresor@reseproffsen.se